Nutritional sciences : from fundamentals to food

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書誌事項

タイトル
"Nutritional sciences : from fundamentals to food"
責任表示
Michelle McGuire, Kathy A. Beerman
出版者
  • Wadsworth Cengage Learning
  • 2nd ed
出版年月
  • c2011
書籍サイズ
29 cm
シリーズ名/番号
  • : booklet
タイトル別名
  • Table of food composition for Nutritional sciences : from fundamentals to food, second edition

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注記

Previous ed. c2007 published by Thomson/Wadsworth

Accompanied by a booklet "Table of food composition for Nutritional sciences : from fundamentals to food, second edition" (iii, 75 p. : col. ill. ; 28 cm.). c2010

Summary: Presents the basics of nutrition with unique coverage of the fundamental science underlying it, including its foundation in anatomy, physiology and biochemistry

Includes index

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000794258611072
  • NII書誌ID
    BB02128367
  • ISBN
    9780324598643
    9780495827924
  • LCCN
    2009934270
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/2009934270
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Belmont, Calif.
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
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