飲食店のキッチン計画チェックポイント : 30業種のキッチンプラン&ディテールを収録

CiNii Available at 15 libraries

Bibliographic Information

Title
"飲食店のキッチン計画チェックポイント : 30業種のキッチンプラン&ディテールを収録"
Statement of Responsibility
竹谷稔宏, 伊藤芳規著
Publisher
  • 商店建築社
Publication Year
  • [1994.4]
Book size
30cm
Other Title
  • インショクテン ノ キッチン ケイカク チェック ポイント : 30ギョウシュ ノ キッチン プラン & ディテール オ シュウロク

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794261308544
  • NII Book ID
    BN12475452
  • ISBN
    4785800313
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top