オリゴ糖の製法開発と食品への応用

CiNii Available at 40 libraries

Bibliographic Information

Title
"オリゴ糖の製法開発と食品への応用"
Statement of Responsibility
早川幸男, 中久喜輝夫監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2018.10
Book size
26cm
Other Title
  • オリゴトウ ノ セイホウ カイハツ ト ショクヒン エノ オウヨウ
  • Development of production methods of oligosaccharides and their applications for foodstuffs

Search this Book/Journal

Notes

2012年刊の普及版

文献あり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794294081024
  • NII Book ID
    BB26967712
  • ISBN
    9784781312972
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top