プロ式洋食の作り方
CiNii
Available at 3 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "プロ式洋食の作り方"
- Publisher
-
- 枻出版社
- Publication Year
-
- 2018.2
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- プロシキ ヨウショク ノ ツクリカタ
Search this Book/Journal
Notes
「洋食の教科書」(2012年刊)と「豚肉好き。」(2015年刊)に加筆・修正し、再構成したもの
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794346889088
-
- NII Book ID
- BB27523645
-
- ISBN
- 9784777950263
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 西洋料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books