Sustainable food production

Web Site CiNii 所蔵館 4館

書誌事項

タイトル
"Sustainable food production"
責任表示
Paul Christou ... [et al.] (eds.)
出版者
  • Springer
出版年月
  • c2013
書籍サイズ
27 cm
シリーズ名/番号
  • : [set]

この図書・雑誌をさがす

注記

Other editors: Roxana Savin, Barry A. Costa-Pierce, Ignacy Misztal, C. Bruce A. Whitelaw

"This book consists of selection from the Encyclopedia of sustainability science and technology edited by Robert A. Meyers, published by Springer New York in 2012"--T.p. verso

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000794361317248
  • NII書誌ID
    BB14455768
  • ISBN
    9781461457961
  • LCCN
    2012953402
  • Web Site
    https://lccn.loc.gov/2012953402
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New York
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ