書誌事項
- タイトル
- "Sustainable food production"
- 責任表示
- Paul Christou ... [et al.] (eds.)
- 出版者
-
- Springer
- 出版年月
-
- c2013
- 書籍サイズ
- 27 cm
- シリーズ名/番号
-
- : [set]
この図書・雑誌をさがす
注記
Other editors: Roxana Savin, Barry A. Costa-Pierce, Ignacy Misztal, C. Bruce A. Whitelaw
"This book consists of selection from the Encyclopedia of sustainability science and technology edited by Robert A. Meyers, published by Springer New York in 2012"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794361317248
-
- NII書誌ID
- BB14455768
-
- ISBN
- 9781461457961
-
- LCCN
- 2012953402
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2012953402
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- データソース種別
-
- CiNii Books