動脈硬化発症・進展の修飾に関与する食品成分の作用機作と予防食品の設計

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"動脈硬化発症・進展の修飾に関与する食品成分の作用機作と予防食品の設計"
Statement of Responsibility
研究代表者 今泉勝己
Publisher
  • [九州大学]
Publication Year
  • 2006.5
Book size
30cm
Other Title
  • ドウミャク コウカ ハッショウ シンテン ノ シュウショク ニ カンヨスル ショクヒン セイブン ノ サヨウ キサク ト ヨボウ ショクヒン ノ セッケイ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 16380090

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794458038528
  • NII Book ID
    BA77339538
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [福岡]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top