The Maillard reaction in foods and medicine

CiNii 所蔵館 14館

書誌事項

タイトル
"The Maillard reaction in foods and medicine"
責任表示
edited by John O'Brien ... [et al.]
出版者
  • Royal Society of Chemistry
出版年月
  • c1998
書籍サイズ
24cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"Proceedings of the 6th International Symposium on the Maillard Reaction held, by kind permission of the Treasurer, at the Royal College of Physicians, London, UK, 27-30 July 1997" -- t.p. verso

"The 6th International Symposium on the Maillard Reaction was officially sanctioned by the International Union of Food Science and Technology" -- t.p. verso

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000794499389312
  • NII書誌ID
    BA37062246
  • ISBN
    0854047336
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Cambridge, UK
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ