The Maillard reaction in foods and medicine
CiNii
所蔵館 14館
書誌事項
- タイトル
- "The Maillard reaction in foods and medicine"
- 責任表示
- edited by John O'Brien ... [et al.]
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1998
- 書籍サイズ
- 24cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Proceedings of the 6th International Symposium on the Maillard Reaction held, by kind permission of the Treasurer, at the Royal College of Physicians, London, UK, 27-30 July 1997" -- t.p. verso
"The 6th International Symposium on the Maillard Reaction was officially sanctioned by the International Union of Food Science and Technology" -- t.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794499389312
-
- NII書誌ID
- BA37062246
-
- ISBN
- 0854047336
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- 分類
-
- DC21: 664.07
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books