燻製づくり入門 : ニジマスの燻製から、ベーコン、ソーセージまで豊富なレシピを掲載

CiNii Available at 11 libraries

Bibliographic Information

Title
"燻製づくり入門 : ニジマスの燻製から、ベーコン、ソーセージまで豊富なレシピを掲載"
Statement of Responsibility
Outdoor編集部編
Publisher
  • 山と渓谷社
Publication Year
  • 1996.3
Book size
26cm
Other Title
  • クンセイズクリ ニュウモン : ニジマス ノ クンセイ カラ ベーコン ソーセージ マデ ホウフ ナ レシピ オ ケイサイ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794546798208
  • NII Book ID
    BN14955958
  • ISBN
    4635007146
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top