書誌事項
- タイトル
- "Energy-saving techniques for the food industry"
- 責任表示
- edited by M. E. Casper
- 出版者
-
- Noyes Data Corp.
- 出版年月
-
- 1977
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Based on the original reports entitled 'Energy efficiency improvement targets, food and kindred products industry' and 'Industrial energy study of selected food industries,' prepared by Development Planning & Research Associates, inc."
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794586276992
-
- NII書誌ID
- BA21041961
-
- ISBN
- 0815506635
-
- LCCN
- 77071931
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/77071931
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Park Ridge, N.J.
-
- 分類
-
- LCC: TJ163.5.F6
- DC: 664/.02
-
- データソース種別
-
- CiNii Books