Turkish cuisine
CiNii
所蔵館 3館
書誌事項
- タイトル
- "Turkish cuisine"
- 責任表示
- editors, Arif Bilgin, Özge Samancı ; [translated and edited by Cumhur Orancı ... [et al.]]
- 出版者
-
- Republic of Turkey Ministry of Culture and Tourism
- 2nd ed
- 出版年月
-
- [2015]
- 書籍サイズ
- 32 cm
- タイトル別名
-
- Türk mutfağı
この図書・雑誌をさがす
注記
Reducted by M. Barış Gümüşbaş
Other translators and editors: Çiğdem Aksoy, Sharon Croxford, Cem Deniz Kut, Liz Obee
Original Turkish edition: Türk mutfağı. 2nd ed. 2015
First ed. published: 2008
"A bibliography of Turkish cookery books up to 1927": p. 329-337
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794586593792
-
- NII書誌ID
- BB23511961
-
- ISBN
- 9789751733771
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- tu
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- [Ankara]
-
- 分類
-
- DC23: 641.59/561
-
- 件名
-
- LCSH: Cooking, Turkish
- LCSH: Food habits -- Turkey
-
- データソース種別
-
- CiNii Books