Seventeenth-century English recipe books : cooking, physic and chirurgery in the works of W.M. and Queen Henrietta Maria, and of Mary Tillinghast
書誌事項
- タイトル
- "Seventeenth-century English recipe books : cooking, physic and chirurgery in the works of W.M. and Queen Henrietta Maria, and of Mary Tillinghast"
- 責任表示
- selected and introduced by Elizabeth Spiller ; general editors, Betty S. Travitsky and Anne Lake Prescott
- 出版者
-
- Ashgate
- 出版年月
-
- c2008
- 書籍サイズ
- 20 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
Publisher varies: Routledge , 2016
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794620728704
-
- NII書誌ID
- BA87269712
-
- ISBN
- 9780754651956
-
- LCCN
- 2008278025
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2008278025
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Aldershot
-
- 分類
-
- LCC: RC81
- DC22: 615.321
- DC22: 641.5094209032
-
- データソース種別
-
- CiNii Books