食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials
書誌事項
- タイトル
- "食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials"
- 責任表示
- 森山達哉, 穐山浩監修
- 出版者
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- シーエムシー出版
- 出版年月
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- 2015.3
- 書籍サイズ
- 26cm
- タイトル別名
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- ショクモツ アレルギー ノ ゲンジョウ ト リスク テイゲンカ ショクヒン ソザイ ノ カイハツ = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials
- High technology information
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注記
参考文献: 各章末
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000794653425024
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- NII書誌ID
- BB18707465
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- ISBN
- 9784781310572
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- 本文言語コード
- ja
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- 出版国コード
- ja
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- タイトル言語コード
- ja
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- 出版地
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- 東京
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- データソース種別
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- CiNii Books