The Maillard reaction in food chemistry and medical science : update for postgenomic era : invited papers from the 7th International Symposium on the Maillard Reaction, held in Kumamoto, Japan, between 29th October 2001 and 1st November 2001

CiNii 所蔵館 5館

書誌事項

タイトル
"The Maillard reaction in food chemistry and medical science : update for postgenomic era : invited papers from the 7th International Symposium on the Maillard Reaction, held in Kumamoto, Japan, between 29th October 2001 and 1st November 2001"
責任表示
editors, Seikoh Horiuchi ... [et al]
出版者
  • Elsevier
出版年月
  • 2002
書籍サイズ
25 cm
タイトル別名
  • The Maillard reaction in food chemistry and medical science : update for postgenomic era

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000794739800320
  • NII書誌ID
    BA6109522X
  • ISBN
    0444510346
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    ne
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Amsterdam
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ