Introduction, alcohols, yeast, malt and malt liquors, wines and potable spirits, neutral alcohol derivatives, sugars, starch and its isomerides, paper and pulp testing, aliphatic acids

CiNii 所蔵館 19館

書誌事項

タイトル
"Introduction, alcohols, yeast, malt and malt liquors, wines and potable spirits, neutral alcohol derivatives, sugars, starch and its isomerides, paper and pulp testing, aliphatic acids"
責任表示
by the editors and the following contributors, J.L. Baker ... [et al.]
出版者
  • P. Blakiston's Son
  • 5th ed., revised and in part rewritten / editors Samuel S. Sadtler and Elbert C. Lathrop
出版年月
  • c1923
書籍サイズ
24 cm
タイトル別名
  • Alcohols, carbohydrates, yeast esters, aldehydes, vegetable acids

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000794783513088
  • NII書誌ID
    BA29845656
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Philadelphia
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ