Safety evaluation of certain food additives and contaminants
CiNii
所蔵館 8館
書誌事項
- タイトル
- "Safety evaluation of certain food additives and contaminants"
- 責任表示
- prepared by the fifty-third meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA)
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 2000
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"IPCS-International Programme on Chemical Safety."
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794815386624
-
- NII書誌ID
- BA51718199
-
- ISBN
- 9241660449
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 分類
-
- DC19: 664/.06 s
-
- データソース種別
-
- CiNii Books