高圧利用技術による保存性・機能性をもった食品の開発に関する研究

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"高圧利用技術による保存性・機能性をもった食品の開発に関する研究"
Statement of Responsibility
京都産業技術振興財団[編]
Publisher
  • 京都産業技術振興財団
Publication Year
  • 1992
Book size
26cm
Other Title
  • コウアツ リヨウ ギジュツ ニヨル ホゾンセイ キノウセイ オ モッタ ショクヒン ノ カイハツ ニ カンスル ケンキュウ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794952426112
  • NII Book ID
    BN09761759
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 京都
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top