リポキシゲナーゼ活性操作による豆腐の食味の向上と多様化を測る新育種法の開発

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"リポキシゲナーゼ活性操作による豆腐の食味の向上と多様化を測る新育種法の開発"
Statement of Responsibility
研究代表者 喜多村啓介
Publisher
  • [北海道大学大学院農学研究科]
Publication Year
  • 2006.3
Book size
30cm
Other Title
  • リポキシゲナーゼ カッセイ ソウサ ニヨル トウフ ノ ショクミ ノ コウジョウ ト タヨウカ オ ハカル シン イクシュホウ ノ カイハツ

Search this Book/Journal

Notes

課題番号: 15380009

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794961729408
  • NII Book ID
    BA77853156
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [札幌]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top