HACCPシステムによる衛生管理とは何だろう : 食品の安全性を高める最新の衛生管理方式

CiNii Available at 5 libraries

Bibliographic Information

Title
"HACCPシステムによる衛生管理とは何だろう : 食品の安全性を高める最新の衛生管理方式"
Statement of Responsibility
小沼博隆著
Publisher
  • 日本食品衛生協会
Publication Year
  • 1997.10
Book size
21cm
Other Title
  • HACCP システム ニ ヨル エイセイ カンリ トワ ナンダロウ : ショクヒン ノ アンゼンセイ オ タカメル サイシン ノ エイセイ カンリ ホウシキ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000794991389568
  • NII Book ID
    BA71447662
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top