リン酸化修飾による魚肉水溶性タンパク質の機能改変
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "リン酸化修飾による魚肉水溶性タンパク質の機能改変"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者田中宗彦
- Publisher
-
- [田中宗彦]
- Publication Year
-
- 2000.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- リンサンカ シュウショク ニ ヨル ギョニク スイヨウセイ タンパクシツ ノ キノウ カイヘン
Search this Book/Journal
Notes
課題番号:09660222
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795018064512
-
- NII Book ID
- BA51944700
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [東京]
-
- Data Source
-
- CiNii Books