調理科学概論
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "調理科学概論"
- Statement of Responsibility
- 丸山悦子, 山本友江編著
- Publisher
-
- NetLibrary
- Publication Year
-
- 2008
- Series Name / No
-
- : electronic bk
- Format
- computer file(remote)
- Other Title
-
- チョウリ カガク ガイロン
Search this Book/Journal
Notes
出版者変更: NetLibrary→EBSCO
原資料の出版事項: 東京 : 朝倉書店, 2005.4 (4刷2008)
参考文献: p[216]-217
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795045328384
-
- NII Book ID
- BB03160230
-
- ISBN
- 9784254956054
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- us
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- Boulder
-
- Subject
-
- NDLSH: 調理科学
- LCSH: Cooking
- LCSH: Food -- Analysis
-
- Data Source
-
- CiNii Books