書誌事項
- タイトル
- "Italian cuisine : a cultural history"
- 責任表示
- Alberto Capatti & Massimo Montanari ; translated by Aine O'Healy
- 出版者
-
- Columbia University Press
- 出版年月
-
- c2003
- 書籍サイズ
- 24 cm
- タイトル別名
-
- Cucina italiana
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. [325]-334) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795094778496
-
- NII書誌ID
- BA73115062
-
- ISBN
- 9780231122320
-
- LCCN
- 2003044009
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2003044009
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- LCC: TX723
- DC21: 641.5945/09
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery, Italian -- History
- LCSH: Italy -- Social life and customs
- LCSH: Gastronomy -- History
-
- データソース種別
-
- CiNii Books