Technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture
書誌事項
- タイトル
- "Technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture"
- 責任表示
- N.L. Kent
- 出版者
-
- Pergamon
- 3rd ed
- 出版年月
-
- 1983
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk.
この図書・雑誌をさがす
注記
Revised ed. of: Technology of cereals with special reference to wheat. 2nd ed. 1975
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795105760768
-
- NII書誌ID
- BA06767462
-
- ISBN
- 008029801X
- 0080298001
-
- LCCN
- 82018038
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/82018038
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Oxford [Eng.] ; New York
-
- 件名
-
- LCSH: Cereal products
- LCSH: Grain
-
- データソース種別
-
- CiNii Books