書誌事項
- タイトル
- "Flavor precursors : thermal and enzymatic conversions"
- 責任表示
- Roy Teranishi, Gary R. Takeoka, Matthias Güntert, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1992
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Developed from a symposium sponsored by Division of Agricultural and Food Chemistry at the Fourth Chemical Congress of North America (202nd National Meeting of the American Chemical Society), New York, New York, August 25-30, 1991"
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795107060224
-
- NII書誌ID
- BA17286615
-
- ISBN
- 0841222223
-
- LCCN
- 92010454
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/92010454
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 件名
-
- LCSH: Flavor -- Congresses
- LCSH: Biochemistry -- Congresses
- LCSH: Food -- Composition -- Congresses
- LCSH: Metabolism -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books