Enzymological aspects of food irradiation : proceedings of a Panel on Enzymological Aspects of the Application of Ionizing Radiation to Food Preservation
書誌事項
- タイトル
- "Enzymological aspects of food irradiation : proceedings of a Panel on Enzymological Aspects of the Application of Ionizing Radiation to Food Preservation"
- 責任表示
- organized by the Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture and held in Vienna, 8-12 April 1968
- 出版者
-
- International Atomic Energy Agency
- 出版年月
-
- 1969
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"STI/PUB/216."
Includes bibliographies
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795119691136
-
- NII書誌ID
- BA28167061
-
- LCCN
- 79446469
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/79446469
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- au
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Vienna
-
- データソース種別
-
- CiNii Books