書誌事項
- タイトル
- "Campylobacter : a practical approach to the organism and its control in foods"
- 責任表示
- Chris Bell and Alec Kyriakides
- 出版者
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- Wiley-Blackwell
- 出版年月
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- 2009
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : pbk
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000795145836672
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- NII書誌ID
- BB14407197
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- ISBN
- 9781405156288
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- LCCN
- 2009001744
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2009001744
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- 出版地
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- Chichester, West Sussex
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- 分類
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- LCC: QR201.C25
- DC22: 664.001/579323
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- 件名
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- LCSH: Campylobacter
- LCSH: Campylobacter infections
- LCSH: Food -- Microbiology
- MESH: Campylobacter -- pathogenicity
- MESH: Food Contamination -- prevention & control
- MESH: Food Microbiology
- MESH: Foodborne Diseases -- microbiology
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- データソース種別
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- CiNii Books