「国民料理」の形成

CiNii Available at 139 libraries

Bibliographic Information

Title
"「国民料理」の形成"
Statement of Responsibility
西澤治彦編
Publisher
  • ドメス出版
Publication Year
  • 2019.10
Book size
19cm
Other Title
  • 「コクミン リョウリ」ノ ケイセイ
  • 国民料理の形成

Search this Book/Journal

Notes

企画: 味の素食の文化センター

参考文献: 章末

「『国民料理』の形成」を考える文献: p277-282

Related Books

See more

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795170852224
  • NII Book ID
    BB2903332X
  • ISBN
    9784810708479
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
Back to top