「国民料理」の形成
CiNii
Available at 139 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "「国民料理」の形成"
- Statement of Responsibility
- 西澤治彦編
- Publisher
-
- ドメス出版
- Publication Year
-
- 2019.10
- Book size
- 19cm
- Other Title
-
- 「コクミン リョウリ」ノ ケイセイ
- 国民料理の形成
Search this Book/Journal
Notes
企画: 味の素食の文化センター
参考文献: 章末
「『国民料理』の形成」を考える文献: p277-282
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795170852224
-
- NII Book ID
- BB2903332X
-
- ISBN
- 9784810708479
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books
- KAKEN