大豆たん白質-油-水系ゲルを用いた新規発酵食品の熟成機構の解析

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"大豆たん白質-油-水系ゲルを用いた新規発酵食品の熟成機構の解析"
Statement of Responsibility
安田正昭研究代表
Publisher
  • [琉球大学]
Publication Year
  • [1994.3]
Book size
30cm
Other Title
  • ダイズ タンパクシツ アブラ スイケイ ゲル オ モチイタ シンキ ハッコウ ショクヒン ノ ジュクセイ キコウ ノ カイセキ

Search this Book/Journal

Notes

研究分担者: 屋宏典、和田浩二

課題番号: 04660148

文献: p37

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795179758208
  • NII Book ID
    BA63293450
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [西原町(沖縄県)]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top