大豆たん白質-油-水系ゲルを用いた新規発酵食品の熟成機構の解析
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "大豆たん白質-油-水系ゲルを用いた新規発酵食品の熟成機構の解析"
- Statement of Responsibility
- 安田正昭研究代表
- Publisher
-
- [琉球大学]
- Publication Year
-
- [1994.3]
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- ダイズ タンパクシツ アブラ スイケイ ゲル オ モチイタ シンキ ハッコウ ショクヒン ノ ジュクセイ キコウ ノ カイセキ
Search this Book/Journal
Notes
研究分担者: 屋宏典、和田浩二
課題番号: 04660148
文献: p37
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795179758208
-
- NII Book ID
- BA63293450
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [西原町(沖縄県)]
-
- Data Source
-
- CiNii Books