フードプロテオミクス : 食品酵素の応用利用技術

CiNii Available at 84 libraries

Bibliographic Information

Title
"フードプロテオミクス : 食品酵素の応用利用技術"
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2009.10
Book size
21cm
Other Title
  • フード プロテオミクス : ショクヒン コウソ ノ オウヨウ リヨウ ギジュツ
  • Food proteomics : application technology of food enzyme
  • 食品酵素化学の最新技術と応用 : フードプロテオミクスへの展望

Search this Book/Journal

Notes

初版のタイトル: 食品酵素化学の最新技術と応用 : フードプロテオミクスへの展望 (2004刊行)

その他の標題は「普及版の刊行にあたって」による

監修: 井上國世

文献あり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795192804736
  • NII Book ID
    BA91664244
  • ISBN
    9784781301273
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top