書誌事項
- タイトル
- "Chemistry and safety of acrylamide in food"
- 責任表示
- edited by Mendel Friedman and Don Mottram
- 出版者
-
- Springer
- 出版年月
-
- c2005
- 書籍サイズ
- 26 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardbound
この図書・雑誌をさがす
注記
"Proceedings of ACS Symposium on "Chemistry and Safety of Acrylamide in Food" held at the American Chemical Society Meeting in Anaheim, California, March 28-April 1, 2004"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795220357760
-
- NII書誌ID
- BA72016553
-
- ISBN
- 0387239200
-
- LCCN
- 2005040255
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2005040255
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- LCC: RA1242.A33
- DC22: 615.9/54
-
- 件名
-
- LCSH: Acrylamide -- Toxicology
- LCSH: Food -- Toxicology
-
- データソース種別
-
- CiNii Books