日本の宝・和牛の真髄を食らい尽くす : 熟成・希少部位・塊焼き

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"日本の宝・和牛の真髄を食らい尽くす : 熟成・希少部位・塊焼き"
Statement of Responsibility
千葉祐士[著]
Publisher
  • 講談社
Publication Year
  • 2015.10
Book size
18cm
Other Title
  • ニホン ノ タカラ ワギュウ ノ シンズイ オ クライツクス : ジュクセイ キショウ ブイ カタマリヤキ
  • 日本の宝和牛の真髄を食らい尽くす : 熟成希少部位塊焼き

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795224378624
  • NII Book ID
    BB19966480
  • ISBN
    9784062729154
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top