日本の宝・和牛の真髄を食らい尽くす : 熟成・希少部位・塊焼き
CiNii
Available at 6 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "日本の宝・和牛の真髄を食らい尽くす : 熟成・希少部位・塊焼き"
- Statement of Responsibility
- 千葉祐士[著]
- Publisher
-
- 講談社
- Publication Year
-
- 2015.10
- Book size
- 18cm
- Other Title
-
- ニホン ノ タカラ ワギュウ ノ シンズイ オ クライツクス : ジュクセイ キショウ ブイ カタマリヤキ
- 日本の宝和牛の真髄を食らい尽くす : 熟成希少部位塊焼き
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795224378624
-
- NII Book ID
- BB19966480
-
- ISBN
- 9784062729154
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 牛肉
-
- Data Source
-
- CiNii Books