書誌事項
- タイトル
- "Essential guide to food additives"
- 出版者
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- Leatherhead Food International
- Royal Society of Chemistry
- 3rd ed. / rev. by Victoria Emerton and Eugenia Choi
- 出版年月
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- 2008
- 書籍サイズ
- 21 cm
- シリーズ名/番号
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- : pbk
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000795234236928
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- NII書誌ID
- BA88120306
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- ISBN
- 9781905224500
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- LCCN
- 2008399758
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2008399758
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Leatherhead, Surrey
- Cambridge, U.K.
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- 件名
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- LCSH: Food additives -- Handbooks, manuals, etc
- LCSH: Food
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- データソース種別
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- CiNii Books