Evaluation of certain mycotoxins in food : fifty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
CiNii
所蔵館 7館
書誌事項
- タイトル
- "Evaluation of certain mycotoxins in food : fifty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 2002
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 6 to 15 February 2001. "--P. 1
Bibliography: p. 51-53
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795269960064
-
- NII書誌ID
- BA56369789
-
- ISBN
- 9241209062
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 件名
-
- LCSH: Mycotoxins -- Congresses
- LCSH: Mycotoxicoses -- Congresses
- LCSH: Aflatoxins -- Toxicology -- Congresses
- LCSH: Carboxylic acids -- Toxicology -- Congresses
- LCSH: Ochratoxins -- Toxicology -- Congresses
- LCSH: Trichothecenes -- Toxicology -- Congresses
- LCSH: Food contamination -- Congresses
- LCSH: Risk assessment -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books