Specifications for the identity and purity of food additives and their toxicological evaluation : some flavouring substances and non-nutritive sweetening agents
書誌事項
- タイトル
- "Specifications for the identity and purity of food additives and their toxicological evaluation : some flavouring substances and non-nutritive sweetening agents"
- 責任表示
- 11th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 1968
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Bibliographical footnotes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795290571264
-
- NII書誌ID
- BA10360571
-
- LCCN
- 77421291
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/77421291
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- データソース種別
-
- CiNii Books