Food irradiation and the chemist : the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry as part of the Annual Chemical Congress 1990, Queen's University, Belfast 10-11 April 1990
CiNii
所蔵館 5館
書誌事項
- タイトル
- "Food irradiation and the chemist : the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry as part of the Annual Chemical Congress 1990, Queen's University, Belfast 10-11 April 1990"
- 責任表示
- ed. by D.E. Johnston, M.H. Stevenson
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1990
- 書籍サイズ
- 21 cm
この図書・雑誌をさがす
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795291857152
-
- NII書誌ID
- BA1122229X
-
- ISBN
- 0851868576
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 件名
-
- PRECIS: Food. Irradiation
- LCSH: Radiation preservation of food
-
- データソース種別
-
- CiNii Books