食品学

CiNii Available at 88 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品学"
Statement of Responsibility
青柳康夫編著 ; 伊藤輝子 [ほか] 共著
Publisher
  • 建帛社
  • 新版第2版
Publication Year
  • 2016.9
Book size
26cm
Series Name / No
  • 1
Other Title
  • ショクヒンガク
  • 新版食品学

Search this Book/Journal

Notes

そのほかの共著者: 大山雄二, 春日敦子, 佐々木弘子, 間瀬民生, 安井明美, 渡邊智子

監修: 菅原龍幸

日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠

文献: 章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795300390400
  • NII Book ID
    BB22024444
  • ISBN
    9784767905815
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top