食品・医薬品の味覚修飾技術

CiNii Available at 56 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品・医薬品の味覚修飾技術"
Statement of Responsibility
都甲潔, 内田享弘監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2013.7
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン イヤクヒン ノ ミカク シュウショク ギジュツ
  • Taste modification technology of food and medicine
  • 食品医薬品の味覚修飾技術

Search this Book/Journal

Notes

文献: 各章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795354335360
  • NII Book ID
    BB13014337
  • ISBN
    9784781307268
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top