ビールの科学 : 麦とホップが生み出すおいしさの秘密
CiNii
Available at 296 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "ビールの科学 : 麦とホップが生み出すおいしさの秘密"
- Statement of Responsibility
- サッポロビール価値創造フロンティア研究所編
- Publisher
-
- 講談社
- Publication Year
-
- 2009.3
- Book size
- 18cm
- Other Title
-
- ビール ノ カガク : ムギ ト ホップ ガ ウミダス オイシサ ノ ヒミツ
Search this Book/Journal
Notes
監修: 渡淳二
参考文献: p263-266
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795467075968
-
- NII Book ID
- BA89382647
-
- ISBN
- 9784062576321
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: ビール
-
- Data Source
-
- CiNii Books