ビールの科学 : 麦とホップが生み出すおいしさの秘密

CiNii Available at 296 libraries

Bibliographic Information

Title
"ビールの科学 : 麦とホップが生み出すおいしさの秘密"
Statement of Responsibility
サッポロビール価値創造フロンティア研究所編
Publisher
  • 講談社
Publication Year
  • 2009.3
Book size
18cm
Other Title
  • ビール ノ カガク : ムギ ト ホップ ガ ウミダス オイシサ ノ ヒミツ

Search this Book/Journal

Notes

監修: 渡淳二

参考文献: p263-266

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795467075968
  • NII Book ID
    BA89382647
  • ISBN
    9784062576321
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top