現代の客を喜ばせる日本料理の調理技法
CiNii
Available at 12 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "現代の客を喜ばせる日本料理の調理技法"
- Statement of Responsibility
- 吉田靖彦著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- [2008.7]
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- ゲンダイ ノ キャク オ ヨロコバセル ニホン リョウリ ノ チョウリ ギホウ
- 日本料理の調理技法 : 現代の客を喜ばせる
Search this Book/Journal
Notes
出版年月はカバーによる
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795476188544
-
- NII Book ID
- BA8744136X
-
- ISBN
- 9784751107485
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(日本)
-
- Data Source
-
- CiNii Books