現代の客を喜ばせる日本料理の調理技法

CiNii Available at 12 libraries

Bibliographic Information

Title
"現代の客を喜ばせる日本料理の調理技法"
Statement of Responsibility
吉田靖彦著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • [2008.7]
Book size
29cm
Other Title
  • ゲンダイ ノ キャク オ ヨロコバセル ニホン リョウリ ノ チョウリ ギホウ
  • 日本料理の調理技法 : 現代の客を喜ばせる

Search this Book/Journal

Notes

出版年月はカバーによる

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795476188544
  • NII Book ID
    BA8744136X
  • ISBN
    9784751107485
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top