Bibliographie gastronomique : a bibliography of books appertaining to food and drink and related subjects, from the beginning of printing to 1890
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Bibliographie gastronomique : a bibliography of books appertaining to food and drink and related subjects, from the beginning of printing to 1890"
- 出版者
-
- Verschoyle
- 2nd ed
- 出版年月
-
- 1954
- 書籍サイズ
- 22cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Facsimile reprint of original 1890 ed. In French, introduction to this ed. in English
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795543857536
-
- NII書誌ID
- BA27673232
-
- 本文言語コード
- fr
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- fr
-
- 出版地
-
- Lodon
-
- 分類
-
- DC18: 016.641013
-
- データソース種別
-
- CiNii Books