Bibliographie gastronomique : a bibliography of books appertaining to food and drink and related subjects, from the beginning of printing to 1890

CiNii 所蔵館 2館

書誌事項

タイトル
"Bibliographie gastronomique : a bibliography of books appertaining to food and drink and related subjects, from the beginning of printing to 1890"
出版者
  • Verschoyle
  • 2nd ed
出版年月
  • 1954
書籍サイズ
22cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Facsimile reprint of original 1890 ed. In French, introduction to this ed. in English

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000795543857536
  • NII書誌ID
    BA27673232
  • 本文言語コード
    fr
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    fr
  • 出版地
    • Lodon
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ