食品学各論 : 食品素材と加工学の基礎を学ぶ
CiNii
Available at 100 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品学各論 : 食品素材と加工学の基礎を学ぶ"
- Statement of Responsibility
- 瀬口正晴, 八田一編
- Publisher
-
- 化学同人
- 第3版
- Publication Year
-
- 2016.4
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒンガク カクロン : ショクヒン ソザイ ト カコウガク ノ キソ オ マナブ
Search this Book/Journal
Notes
ガイドライン準拠
参考書: p165-166
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795553250048
-
- NII Book ID
- BB21074083
-
- ISBN
- 9784759816419
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 京都
-
- Data Source
-
- CiNii Books