書誌事項
- タイトル
- "Interactions of food proteins"
- 責任表示
- Nicholas Parris, editor, Robert Barford, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1991
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the 1989 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies, Honolulu, Hawaii, December, 17-22, 1989"--t.p
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795558044032
-
- NII書誌ID
- BA1216894X
-
- ISBN
- 0841219354
-
- LCCN
- 90024457
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/90024457
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 件名
-
- LCSH: Proteins
-
- データソース種別
-
- CiNii Books