燻製&保存食作り入門 : 作って楽しい、食べておいしい燻製とプリザービング
CiNii
Available at 18 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "燻製&保存食作り入門 : 作って楽しい、食べておいしい燻製とプリザービング"
- Statement of Responsibility
- 鈴木アキラ著
- Publisher
-
- 山と溪谷社
- Publication Year
-
- 2005.9
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- クンセイ & ホゾンショクズクリ ニュウモン : ツクッテ タノシイ タベテ オイシイ クンセイ ト プリザービング
- The handbook of smoked meat & preserved food
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795653873920
-
- NII Book ID
- BA74445754
-
- ISBN
- 4635007545
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books