燻製&保存食作り入門 : 作って楽しい、食べておいしい燻製とプリザービング

CiNii Available at 18 libraries

Bibliographic Information

Title
"燻製&保存食作り入門 : 作って楽しい、食べておいしい燻製とプリザービング"
Statement of Responsibility
鈴木アキラ著
Publisher
  • 山と溪谷社
Publication Year
  • 2005.9
Book size
26cm
Other Title
  • クンセイ & ホゾンショクズクリ ニュウモン : ツクッテ タノシイ タベテ オイシイ クンセイ ト プリザービング
  • The handbook of smoked meat & preserved food

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795653873920
  • NII Book ID
    BA74445754
  • ISBN
    4635007545
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top