書誌事項
- タイトル
- "Encyclopedia of food science and technology"
- 出版者
-
- Wiley
- 2nd ed. / [edited by] Frederick J. Francis
- 出版年月
-
- c2000
- 書籍サイズ
- 29 cm
- シリーズ名/番号
-
- : set : cloth : alk. paper
- v. 1 : cloth : alk. paper
- v. 2 : cloth : alk. paper
- v. 3 : cloth : alk. paper
- v. 4 : cloth : alk. paper
- タイトル別名
-
- Wiley encyclopedia of food science and technology
この図書・雑誌をさがす
注記
Rev. ed. of: Encyclopedia of food science and technology / Y.H. Hui, editor-in-chief, c1992
Cover title: Wiley encyclopedia of food science and technology
Contents: v. 1. A-Ev -- v. 2. Ev-In -- v. 3. In-R -- v. 4. S-Z, Supplement, Index
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795673232000
-
- NII書誌ID
- BA45304486
-
- ISBN
- 0471192856
- 0471192554
- 0471192562
- 0471192570
- 0471192589
-
- LCCN
- 99029003
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/99029003
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- データソース種別
-
- CiNii Books