Encyclopedia of food science and technology

Web Site CiNii 所蔵館 36館

書誌事項

タイトル
"Encyclopedia of food science and technology"
出版者
  • Wiley
  • 2nd ed. / [edited by] Frederick J. Francis
出版年月
  • c2000
書籍サイズ
29 cm
シリーズ名/番号
  • : set : cloth : alk. paper
  • v. 1 : cloth : alk. paper
  • v. 2 : cloth : alk. paper
  • v. 3 : cloth : alk. paper
  • v. 4 : cloth : alk. paper
タイトル別名
  • Wiley encyclopedia of food science and technology

この図書・雑誌をさがす

注記

Rev. ed. of: Encyclopedia of food science and technology / Y.H. Hui, editor-in-chief, c1992

Cover title: Wiley encyclopedia of food science and technology

Contents: v. 1. A-Ev -- v. 2. Ev-In -- v. 3. In-R -- v. 4. S-Z, Supplement, Index

Includes bibliographical references

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

ページトップへ