Use of sugars and other carbohydrates in the food industry : a collection of papers comprising the Symposium on the Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry, presented jointly before the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Carbohydrate Chemistry at the 123rd meeting of the American Chemical Society, Los Angeles, Calif., March 1953.

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書誌事項

タイトル
"Use of sugars and other carbohydrates in the food industry : a collection of papers comprising the Symposium on the Use of Sugars and Other Carbohydrates in the Food Industry, presented jointly before the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Carbohydrate Chemistry at the 123rd meeting of the American Chemical Society, Los Angeles, Calif., March 1953."
出版者
  • The American chemical Society
出版年月
  • 1955
書籍サイズ
24 cm

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000795708713344
  • NII書誌ID
    BA41275692
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Washington, D.C.
  • データソース種別
    • CiNii Books
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