Amino-carbonyl reactions in food and biological systems : proceedings of the 3rd International Symposium on the Maillard Reaction, Susono, Shizuoka, Japan, 1-5 July 1985
書誌事項
- タイトル
- "Amino-carbonyl reactions in food and biological systems : proceedings of the 3rd International Symposium on the Maillard Reaction, Susono, Shizuoka, Japan, 1-5 July 1985"
- 責任表示
- edited by Masao Fujimaki, Mitsuo Namiki, and Hiromichi Kato
- 出版者
-
- Kodansha
- Elsevier
- 出版年月
-
- 1986
- 書籍サイズ
- 27 cm
- シリーズ名/番号
-
- ja
- us
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795712923008
-
- NII書誌ID
- BA00477572
-
- ISBN
- 4062023679
- 0444995102
-
- LCCN
- 86004597
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/86004597
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ja
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Tokyo
- Amsterdam ; New York
-
- 分類
-
- LCC: TP372.55.M35
- DC19: 664/.028
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books