Specifications for the identity and purity of food additives and their toxicological evaluation : some food colours, emulsifiers, stabilizers, anticaking agents, and certain other substances

CiNii 所蔵館 4館

書誌事項

タイトル
"Specifications for the identity and purity of food additives and their toxicological evaluation : some food colours, emulsifiers, stabilizers, anticaking agents, and certain other substances"
責任表示
thirteenth report of the Joint F.A.O./W.H.O. Expert Committee on Food Additives, Rome 27 May - 4 June 1969
出版者
  • F.A.O
  • H.M.S.O
出版年月
  • 1970
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

bibl p27-28

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000795781746944
  • NII書誌ID
    BA10361337
  • ISBN
    0119402092
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Rome
    • London
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ