New developments in dietary fiber : physiological, physicochemical, and analytical aspects
書誌事項
- タイトル
- "New developments in dietary fiber : physiological, physicochemical, and analytical aspects"
- 責任表示
- edited by Ivan Furda and Charles J. Brine
- 出版者
-
- Plenum Press
- 出版年月
-
- c1990
- 書籍サイズ
- 26 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Proceedings of the Agricultural and Food Chemistry Division Symposium held Apr. 9-14, 1989 in Dalls, Tex. in conjunction with the 197th American Chemical Society National Meeting
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795868475648
-
- NII書誌ID
- BA11111991
-
- ISBN
- 0306435837
-
- LCCN
- 90007171
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/90007171
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- NDC8: 498.55
- NDLC: RA71
- LCC: RM237.6
- NLM: W1 AD559 v. 270
- NLM: WB 427 N532 1989
- DC20: 612.3/96
-
- データソース種別
-
- CiNii Books