文献ガイド食品の非加熱殺菌 : 食材の品質を損なわない微生物制御技術

CiNii Available at 25 libraries

Bibliographic Information

Title
"文献ガイド食品の非加熱殺菌 : 食材の品質を損なわない微生物制御技術"
Publisher
  • 流通システム研究センター
Publication Year
  • 2001.4
Book size
26cm
Other Title
  • ブンケン ガイド ショクヒン ノ ヒカネツ サッキン : ショクザイ ノ ヒンシツ オ ソコナワナイ ビセイブツ セイギョ ギジュツ
  • 食品の非加熱殺菌 : 文献ガイド

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795924835584
  • NII Book ID
    BA52869859
  • ISBN
    489745025X
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top